PANEL KOMPOSIT STEEL

Katrangan singkat:

Panel komposit baja tahan karat kalebu rong lembar sandwich baja tahan karat minangka inti solid material termoplastik sing diekstrusi sing digawe kanthi proses tanpa nggunakake lem utawa perekat ing antarane bahan sing ora padha. Inti kasebut bebas saka kekosongan lan / utawa ruang udara lan ora ngemot bahan insulasi sing digawe busa. Ikatan antara inti lan kulit yaiku ikatan kimia.


Detail Produk

Tag Produk

20171011130506_36419

DESKRIPSI PRODUK

Panel komposit baja tahan karat kalebu rong lembar sandwich baja tahan karat minangka inti solid material termoplastik sing diekstrusi sing digawe kanthi proses tanpa nggunakake lem utawa perekat ing antarane bahan sing ora padha. Inti kasebut bebas saka kekosongan lan / utawa ruang udara lan ora ngemot bahan insulasi sing digawe busa. Ikatan antara inti lan kulit yaiku ikatan kimia.

Q235B, Q345R, 20R lan baja karbon umum liyane lan baja khusus bisa digunakake minangka bahan dasar pelat baja tahan karat. Bahan klambi bisa digawe saka baja tahan karat 304, 316L, 1Cr13 lan duplex. Bahan lan kekandelan bisa digabung kanthi bebas kanggo nyukupi kabutuhan pangguna sing beda-beda. Plat klambi waja tahan karat ora mung tahan korosi saka stainless steel, nanging uga nduweni kekuatan mekanik lan kinerja pamrosesan baja karbon, yaiku produk industri anyar. Plat klambi waja tahan karat wis akeh digunakake ing minyak bumi, industri kimia, industri uyah, konservasi banyu lan industri tenaga listrik. Minangka produk sing ngirit sumber daya, pelat klambi stainless steel bisa nyuda konsumsi logam mulia lan nyuda biaya proyek. Kombinasi sempurna saka biaya murah lan kinerja tinggi duwe mupangat sosial sing apik.

KARAKTERISTIK

(1) Flatness: SCP nduweni flatness sing apik banget amarga proses laminasi terus-terusan.

(2) Kaku: Minangka salah sawijining atribut panel komposit, SCP kaku lan entheng. SCM 4mm padha karo stainless steel 2,9mm kenthel kaku, lan nyuda bobot 55%.

(3) Resistansi korosi: NSSC 220M / # 316 / # 304, kanthi isi Mo, Nb, Ti, nduweni resistensi karat sing luar biasa.

(4) Tahan geni: Inti nduweni isi sing padha karo BOLLIYA SCP, lan SCP duwe persetujuan geni kanggo panggunaan eksterior lan interior ing China lan wis memenuhi standar internasional kaya BS / ASTM.

STRUKTUR PRODUK

STEEL COMPOSITE PANEL

SPESIFIKASI

Jinis

Lembar stainless steel dekorasi

Kandel

0.3mm-3mm

Ukurane

1000 * 2000mm, 1219 * 2438mm, 1219 * 3048mm, Customized width 1500mm

Sasmita

201, 304, 304L, 316, 316L, 430etb.

Rampung sing Kasedhiyan

No4. Garis Rambut, Mirror, Etched, PVDColor, Embossed, Vibration

Werna sing kasedhiya

Emas, Emas Emas, Emas sampanye, Tembaga, Gangsa, Ireng, Biru, Ungu, Ijo.

APLIKASI

STEEL COMPOSITE PANEL
STEEL COMPOSITE PANEL
STEEL COMPOSITE PANEL
STEEL COMPOSITE PANEL
STEEL COMPOSITE PANEL
STEEL COMPOSITE PANEL

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane