Poliuretan Antibakteri Anyar mbantu Lelungan Sehat

Ing tanggal 6 September, riset kimia lan Desain Institute sing mbatesi ngluncurake produk poliuretan anti-bakteri nomer loro kanggo kendaraan, produk seri kaca mobil kaca poliuretan, kanthi sifat antibakteri sing apik banget, sawise dirilis, langsung narik perhatian akeh.

Laporan tes nuduhake manawa kinerja anti jamur saka seri produk iki tekan level 0 paling dhuwur, lan tingkat antibakteri tekan luwih saka 99,9%. Nduweni anti jamur lan sifat antibakteri sing apik banget, lan bisa nyandhang kegiatan reproduksi bakteri lan tuwuh ing pinggir jendhela, supaya bisa nggayuh tujuan antibakteri kanthi efisiensi tinggi.

"Sawise ngrampungake bahan kombinasi setir antibakteri kulit kerak dhewe, kita kanthi mandhiri ngasilake produk antibakteri anyar - kaca antivirus Polyurethane kaca kaca saka kaca mobil, sing luwih nganyari bahan poliuretan anyar kanggo mbantu lelungan sing sehat." Wakil kepala insinyur Liming Institute, manajer umum perusahaan pengembangan poliuretan Zhao Xiuwen ujar.

Minangka salah sawijining fasilitas kanggo ningkatake kenyamanan mobil, skylight saya suwe saya dadi konfigurasi standar mobil penumpang. Nanging, skylight kasebut dununge ing lingkungan iklim ing sanjabane kendharaan lan lingkungan sing ana ing njero kendaraan, saengga nduweni kekhasan tartamtu. Skylight dununge ing sisih ndhuwur mobil. Ing kahanan cahya lan udan suwe, struktur internal kayata saluran pandhuan banyu asring ing kahanan lembab, sing nyedhiyakake papan kanggo tuwuh kabeh bakteri lan cetakan. Sanalika, skylight langsung disambungake menyang kokpit, sing ningkatake risiko panularan bakteri, jamur lan sensitisasi.

Para ahli percaya manawa novel radang paru-paru coronavirus minangka cara penyakit normal. Aplikasi bahan bungkus kaca antibakteri penting banget kanggo ngalangi panyebaran bakteri lan nglindhungi kesehatan para pendhudhuk.

"Serangkaian produk merayap kaca mobil Poliuretan Antibakteri minangka produk anyar saka lapisan kaca sing dikembangake kanthi mbatesi rumah sakit kanthi nggunakake teknologi antibakteri nano lan konsentrasi sumber daya unggul sajrone periode anti epidemi Zhao Xiuwen ujar manawa produk abu-abu 500 jam tingkat tuwa yaiku 4; bahan ambu yaiku 3.0-3.5, sing ndhisiki kelas 4.0 produk sing padha internasional; kahanan transportasi lan panyimpenan isosianat sing diowahi santai saka 15 ℃ - 35 ℃ produk sing padha karo internasional nganti - 5 ℃ - 35 ℃; tingkat pass produk pisanan ing ndhuwur 98.0%, luwih dhuwur tinimbang 93% produk internasional sing padha; Sifat mekanik kayata kekuatan tarik lan kekuatan luh luwih saka 20% luwih dhuwur tinimbang produk sing padha ing saindenging jagad. Kinerja produk wis lulus tes merek mobil sing misuwur, lan wis langsung diwenehake menyang akeh perusahaan manufaktur suku cadang mobil.

"Pneumonia coronavirus anyar bakal terus dikuatake ing mbesuk, lan bakal nyumbang kanggo nyegah panyebaran patogen, perang nglawan radhang paru-paru anyar lan perlindungan kesehatan masarakat." Zhao Xiuwen ujar.


Wektu kiriman: Sep-08-2020