Wiwit tanggal 1 September, China bakal melu tanggung jawab kanggo nampa partikel plastik daur ulang sing diimpor saka China

Sajrone rong taun kepungkur, kabijakan klasifikasi sampah domestik wis dileksanakake, lan daur ulang sampah lan daur ulang back-end wis dikuatake.

Sesuk minangka dina serah resmi "undang-undang sampah solid" sing anyar lan lawas. Wiwit sesuk, pola impor plastik daur ulang bakal ditulis maneh. Ing mbesuk, pencernaan produk sampah ing China bakal dadi tren umum!

Saiki, penundaan impor partikel plastik daur ulang dening sawetara perusahaan pelayaran nyebabake diskusi ing industri. Intine yaiku supaya tanggung jawab gabungan lan sawetara nampa partikel plastik daur ulang sing diimpor saka China.

Perusahaan sing duwe bisnis sing gegandhengan bakal ngganti perusahaan kapal. Nanging, apa prilaku perusahaan pelayaran utama bakal mengaruhi perusahaan pelayaran? Isih durung dingerteni.

Pengiriman COSCO Amerika Utara ngumumake bakal mandheg nampa sampah padat sing diangkut menyang daratan Tiongkok wiwit September 1. Difahami manawa syarat kasebut ditrapake kanggo kabeh barang sampah padat, kalebu kertas sampah, logam limbah, plastik limbah, tekstil sampah, bahan kimia limbah lsp.

Wiwit larangan sampah, penyesuaian kabijakan impor lan standar partikel plastik daur ulang sing digandhengake dadi perhatian industri.

Deskripsi sampah liyane sejajar karo pengenal wates, nanging partikel uga dilarang, sing nuwuhake soal nglarang ngimpor partikel plastik daur ulang.

Wiwit "hukum sampah solid" sing anyar negesake manawa negara kasebut bakal mboko sithik nyadari impor sampah padat, nambah ukuman kanggo sampah padat ilegal, lan negesake manawa operator lan importir kudu tanggung jawab bebarengan lan sawetara (sawetara tumindak ilegal bisa didenda luwih saka 500000 yuan lan kurang saka 5000000 yuan), undang-undang sampah solid anyar bakal diwiwiti tanggal 1 September 2020.

Kena pengaruh iki, perusahaan pelayaran kuwatir utawa bakal tanggung jawab bebarengan lan tanggung jawab. Saiki, mung Perusahaan Pengiriman COSCO sing wis krungu pernyataan sing diterbitake COSCO Shipping. Saiki, Sinotrans, Yangming, evergreen, siji, CMA lan perusahaan pelayaran utama liyane ngimpor partikel plastik daur ulang, nanging perusahaan kasebut durung menehi pernyataan sing relevan.

Perlu dielingake manawa minangka produk rampung, partikel sing diregepake dudu sampah sing padhet.

Tren ing mangsa ngarep yaiku kanthi ngetrapake "hukum sampah solid" anyar, partikel impor endhek bakal dibuwang sithik saka negara kasebut, lan partikel impor berkualitas tinggi bakal dadi sumber utama.

Nanging saiki, amarga kasunyatane ora ana standar nasional gabungan kanggo ngimpor partikel plastik daur ulang, bos kanthi bisnis impor lan ekspor jaban rangkah isih kudu ngati-ati.

Ing ngisor iki minangka prekara-prekara sing kudu digatekake dening perusahaan granule impor:

1. Sampeyan kudu duwe rasa bebaya lan ngerti babagan barang, utamane sing duwe impor sing gedhe, kayata sifat, spesifikasi, warna lan komponen utama bahan daur ulang;

2. Yen ana keraguan babagan barang kasebut, bea cukai luwih dhisik kudu takon karo lembaga inspeksi sing relevan;

3. Nalika bea cukai ningkatake pitakon lan ngirim conto menyang agensi identifikasi kanggo identifikasi, kudu luwih penting kanggo kerja sama karo sampling kanggo entuk sampling standar lan wajar;

4. Yen ana perselisihan ukum, hukuman administrasi utawa pengurangan peringkat kredit, disaranake takon dhisik menyang pengacara lan menehi hasil miturut kahanan tartamtu. Yen perlu, sampeyan kudu njaga hak lan kepentingan sing sah liwat pertimbangan administratif lan pengadilan administratif.


Wektu kiriman: Sep-08-2020