Bahan-bahan komposit (Jiangsu) dipilih dadi platform kerjasama aksi khusus "nguatake rantai lan ngembangake kutha" platform Internet industri Jiangsu

Kanggo ningkatake pangembangan perusahaan manufaktur sing sehat ing Provinsi Jiangsu sawise epidemi kasebut lan mujudake upgrade lan pengulangan industri lan konsumsi, tanggal 30 Juli, kumpulan pertama 38 platform kerja sama industri "rantai lan ekspansi kutha" ing industri Jiangsu diluncurake, lan tumindak khusus "nguatake rantai lan ngembangake kutha" ing Provinsi Jiangsu resmi diluncurake. Fucai (Jiangsu) e-commerce Co., Ltd. melu rapat kasebut minangka platform kerjasama aksi khusus "nguatake rantai lan ngembangake kutha".

Konferensi kasebut dianakake dening departemen industri lan teknologi informasi Provinsi Jiangsu, lan dianakake Alibaba East China Co., Ltd., aliansi e-commerce industri Jiangsu, Institut Riset Teknologi Informasi saisheng Jiangsu Co., Ltd., Asosiasi Informasi Jiangsu Enterprise lan Jiangsu Fengyuan Network Technology Development Co., Ltd.

Ing rapat kasebut, Wang Junkai, Presiden Lembaga Penelitian Teknologi Informasi Jiangsu saisheng, ujar manawa implementasi tumindak khusus kasebut ditujokake kanggo promosi kerjasama jero antarane platform Internet industri utama lan platform e-commerce ing njero propinsi lan Jiangsu. perusahaan manufaktur, lan promosi kanthi wiyar telung mode kerjasama online anyar pasokan awan, produksi awan lan penjualan awan ing industri manufaktur provinsi kasebut, nambah 100000 perusahaan ing awan sajrone telung taun lan ngolah 20 industri kunci Platform awan rantai pasokan bakal digawe 50 pabrik digital c2m kanthi adol luwih saka 100 yuta yuan, ngolah luwih saka 1000 talenta e-commerce industri, nggampangake perusahaan manufaktur provinsi kanggo nggayuh luwih saka 300 milyar transaksi online lan pesenan layanan, lan kanthi aktif mbantu perusahaan entuk pangembangan tertib lan sehat sawise epidemi.

Ing rapat kasebut, perwakilan teknologi digital Alibaba, Suning, Haier lan perusahaan liyane saling mbahas, nuduhake pandangane babagan tumindak khusus "nguatake rantai lan ngembangake pasar". Saiki, industri manufaktur China ngadhepi masalah pangembangan internal kayata kapasitas overcapacity lan kenaikan biaya, lan masalah eksternal kenaikan tenaga kerja, lahan lan energi. Mula, penting banget kanggo ndandani lan nganyari, lan Digitalisasi sing cerdas, cerdas, lan hemat biaya, pangembangan otomatisasi lan kualitas tinggi minangka tren umum. Tindakan khusus iki nglumpukake pirang-pirang platform sing apik banget ing Provinsi Jiangsu, sing mesthi bakal menehi kontribusi lan pangowahan sing efektif kanggo upgrade perusahaan manufaktur sing cerdas, nggawe rantai pasokan, pangembangan ekonomi digital lan budidaya bakat sing relevan.

Ing rapat kasebut, Zhang Zhiping, wakil direktur Departemen Integrasi industriisasi lan industrialisasi, ngumumake dhaptar kumpulan pertama 38 platform kerjasama Internet industri ing Provinsi Jiangsu lan dadi ketua upacara penghargaan. Rui Jiangfeng, ketua Fucai (Jiangsu) e-commerce Co., Ltd., nekani upacara lisensi kasebut minangka perwakilan platform kerjasama.

Minangka platform e-commerce B2B utama kanggo transaksi vertikal ing industri komposit lan lapisan ing Provinsi Jiangsu, bahan komposit (Jiangsu) dipilih minangka platform kerjasama lengkap "rantai pasar lan ekspansi pasar", sing bakal mbantu nganyari lan transformasi perusahaan hulu lan hilir ing industri komposit lan lapisan. Wiwit didegake, Fucai (Jiangsu) dipuji banget dening mitra bisnis babagan perdagangan e-commerce, logistik cerdas, keuangan industri, layanan ilmu pengetahuan lan teknologi lan media digital. Wektu iki, minangka platform kerjasama, menang penghargaan lan melu tumindak khusus "nguatake rantai lan ngembangake pasar", yaiku pangenalan lan tekad bahan komposit (Jiangsu) ing aspek perusahaan jasa, jumlah produk layanan , jangkoan komoditas, layanan perdagangan domestik lan manca, profesionalisme tim lan rencana kerjasama sing ndhukung.

Sawise rapat kasebut, Rui Jiangfeng, ketua Fucai (Jiangsu) e-commerce Co., Ltd., ujar ing sawijining wawancara yen sawise epidemi kasebut, negara kasebut kanthi semangat ningkatake pangembangan ekonomi digital. Liwat integrasi jero teknologi digital lan ekonomi nyata, terus ningkatake level digitalisasi, jaringan lan intelijen, promosi upgrade Internet industri, ningkatake rantai pasokan hulu lan hilir, lan terus-terusan ngembangake saluran produksi lan pemasaran lan pengaruh Provinsi Jiangsu。

Minangka platform kerjasama aksi khusus "nguatake rantai lan ngembangake kutha", bahan gabungan Fujian (Jiangsu) bakal menehi keuntungan lengkap kanggo platform, kanthi aktif mbantu perusahaan manufaktur ing propinsi "online", terus-terusan ngiyatake online lan publisitas lan promosi offline perusahaan lan produk Jiangsu, mbantu perusahaan napsirake kabijakan pamrentah, aktif ngembangake lan melu kegiyatan sing relevan minangka jembatan kanggo nggandhengake kalorone pihak, lan kerja sama karo perusahaan sing relevan kerja sama sing jero, kanthi mode kerjasama online anyar pasokan awan, produksi awan lan penjualan awan ", kita bakal nggawe pabrik digital c2m, mbukak rantai pasokan hulu lan hilir, nyadari strukture sumber daya manufaktur sing efisien, ningkatake transformasi lan upgrade industri lan informasi perusahaan, lan nggedhekake efek saka "rantai kuwat lan ekspansi pasar".

Ing telung taun sabanjure, kanthi tumindak khusus "nguatake rantai lan ngembangake pasar", potensial pangembangan klompok manufaktur Jiangsu sing maju, rantai industri sing ndhukung, perdagangan domestik lan manca bakal dirilis banget. Minangka peserta lan saksi kegiatan iki, Fucai (Jiangsu) bakal aktif nanggapi dhawuhe pamrentah, menehi keuntungan lengkap babagan sumber daya ing data, pasar, modal lan digitalisasi, lan menehi kontribusi kanggo mujudake “rantai kuat, cerdas produksi lan ekspansi pasar ”industri manufaktur Jiangsu.


Wektu kiriman: Sep-08-2020