PANEL PANAS ALUMINIUM

Katrangan singkat:

Alucosun SOLID® yaiku Aluminium Solid sing wis dicet ing panel waja aluminium utama kanthi macem-macem pilihan kekandelan lan pilihan sing cocog kanggo aplikasi fasad, atap, langit-langit. Iki dianggep minangka salah sawijining klambi paling awet, aman, ekonomi lan ramah lingkungan sing kasedhiya saiki.

Alucosun SOLID ® diklasifikasikake minangka fasad Kelas A1 Resistant Fire sing dites marang EN13501 lan daya tahane amarga sifat lapisan PVDF kanthi macem-macem warna lan setelan sing cocog karo macem-macem aplikasi.


Detail Produk

Tag Produk

DESKRIPSI PRODUK

Alucosun SOLID®wis dilukis kanthi aluminium solid ing panel paduan aluminium utama kanthi macem-macem pilihan kekandelan lan pilihan sing cocog kanggo aplikasi fasad, atap, plafon. Iki dianggep minangka salah sawijining klambi paling awet, aman, ekonomi lan ramah lingkungan sing kasedhiya saiki.

Alucosun SOLID ® diklasifikasikake minangka fasad Tahan Api Kelas A1 sing diuji marang EN13501 lan daya tahane amarga sifat lapisan PVDF kanthi warna lan macem-macem aplikasi sing cocog karo macem-macem aplikasi.

STRUKTUR PANEL

PANEL STRUCTURE

Ukuran

Katrangan Kisaran Standar
Kekandelan panel 2-5mm 2mm, 3mm
Jembar 1000-1500mm 1250mm, 1500mm
Dawane 1000-5800mm 2440mm, 3050mm, 3200mm
Jinis paduan AA 1000, AA 3003, AA 5052 AA 1100, AA 3003
Bobot 8,2kg / m2 kanggo 3mm

Toleransi Panel

Ukuran
 Toleransi
Jembar (mm) 0 nganti -0,4mm
Dawa (mm) ± 3mm
Kandel (mm) ± 0,2mm
Beda Garis Diagonal (mm) ≤5mm
Lurus Edge (mm ≤1mm

Properti Mekanik lan Fisik

Tensile Ultimate 185 MPa
Pangasil tarik 165 MPa
Elongation @ Break 1-4%
Modulus Elastisitas 68,9 GPa
Modulus Geser 25 GPa
Kekuwatan Nyukur 110 MPa
Konduktivitas Termal 154 W / mk
Titik lebur 643 - 654 C
Suhu Annealing 413 C
Gravitasi Khusus 2,73 G / C

Lapisan Pvdf Aluminium Padat

S. Ora Parameter Unit Standar Tes Asile
1 Jinis Coating - - Lapisan fluorokarbon adhedhasar PVDF 15-20
2 Garansi lapisan - - 15-20 thn
3 Gloss @ 60 derajat % ASTM D 523 20-80
4 Formability (T-bend) T ASTM D1737-62 2T, ora retak
5 Impact mbalikke- silang - NCCA II-5 Ora dipilih
6 Pensil atose min ASTM D3363 Min.f
7 Adhesion Banyu Geseng Susah - ASTM D3359, metode 8 37.8 ° C, 24 jam. 100 ° C, 20 menit. Ora pilih ora pilih Ora pilih
8 Resistensi abrasif liter / mil ASTM D968-93 (Pasir tiba) 40
9 Rintangan Kimia - ASTM D1308-87 ASTM D1308-87 ASTM D1308-87 AAMA2605 ASTM D2248-93 Ora ana pangowahan
10% HCL (Uji Titik 15 Menit)
20% H2SO4 72 Jam
20% NaOH 18 Jam
Tes Mortar Pat 24 Jam
Deterjen, solusi 3%, 38ºC, 72 jam
Weatherability
10 Tes cuaca-o-meter - Maks. 5 unit sawise 10 taun
Penylametan warna ASTM D2244-93 Min 50% sawise 10 taun
Penylametan gloss ASTM D523-89 Maks. 8 unit kanggo warna & 6 kanggo
Resistensi kapur Putih sawise 10 taun
11 Resistensi semprotan uyah Hrs ASTM B117-90 Blister-10, panulis-8, sawise 4000
jam, pedhot uyah 35 ° C
12 Ketahanan asor Hrs ASTM D2247-94 Ora ana lepuh Sawise 4000 jam, 100% RH, 38 ° C

Keamanan Fire

Alucosun SOLID®  yaiku tes sing diuji sesuai karo EN13501 sing diklasifikasikake ing kelas A1 sing secara harfiah produk sing ora bisa diobong. Selaras karo kode keamanan urip NFPA lan macem-macem panguwasa peraturan sing ora bisa diobong diidini ing kabeh jinis bangunan tanpa watesan. Ing babagan iki, AlucosunSOLID ®kanthi kelas A1 bisa dipasang ing bangunan kanthi dhuwur lan jinis apa wae.

Item Tes Asile
EN13501-1 Kelas A1
AS1530.1 Ora kobong

fid

Ecoffriendly

Aluminium dianggep minangka logam industri sing paling daur ulang; bebas saka erosi logam Heavy. Aluminium bisa didaur ulang tanpa variasi kualitas. Aluminium daur ulang ora bisa dibedakake karo aluminium prawan, proses ora ngasilake pangowahan ing logam, mula aluminium bisa didaur ulang tanpa wates. Daur ulang aluminium ngirit 95% biaya energi kanggo ngolah aluminium anyar.

Pigmen sing digunakake ing sistem cat nalika produksi Alucosun Solid ®ora mbebayani. Nalika nutupi panel Solid teknologi sing digunakake kanggo proses sing ngidini pelarut sing diluncurake saka cat bisa diobong banjur diwenehi proses bali.

Rampung

WARNA lan AKHIR
Alucosun SOLID®wis rampung karo sistem cat PVDF lan Nano ing proses nutupi koil terus-terusan sing njamin kualitas lan konsistensi sesuai karo spesifikasi AAMA 2605. Werna padat umume rong jas (26 +/- 1 µm) dene metalik yaiku telu (3) jas (32 +/- 1 µm).

PVDF
Sistem cat kanthi komposisi resin PVDF minimal 70% dikenal amarga tahan banget marang sinar UV lan efek lingkungan, mula Alucosun SOLID ® kinerja tahan lama lan konsisten ing kahanan cuaca ekstrem.

NANO PAINT
Sistem nyedhiyakake topcoat bening tambahan kanthi partikel Nano sing gegandhengan banget ing finish PVDF; sing njamin permukaan sing lancar. Permukaan sing alus lan jernih nggawe kotoran lan bledug angel ditemplekake supaya katon katon resik kabeh. Nano PVDF minangka sistem cat ngresiki awake dhewe.

PVDF lan NANO
Sistem cat awet banget njamin babar pisan 15-20 taun.

ANODISI
Panel kanthi macem-macem pilihan rampung kasedhiya ing Alucosun SOLID ®  nanging tundhuk watesan wektu lan ukuran tartamtu. Dilindhungi kanthi alami panel analisized panel SOLID, tahan gores tahan lama menehi garansi udakara 30 Taun.

Instalasi

Kabeh teknik konvensional lan kontemporer kanggo instalasi Facades bisa digunakake kanggo instalasi panel SOLID. Opsi liyane kanggo ndandani Disembunyikan nggawe beda karo produk klambi komposit. Apa wae bentuk cekung, cembung, pojok, tutup kolom, empuk, kanopi lsp bisa gampang digawe lan dipasang. Kanggo entuk ekspansi termal sing padha, disaranake nggunakake sub-struktur sing digawe saka Aluminium. Disaranake nggunakake panel saka panggunaan siji lan arah mbenakake seragam supaya bisa rampung kanthi apik.

Ikatan Adesif

Alucosun SOLID® diprodhuksi kanthi lapisan tipis lacquer ing sisih mburi kanggo mesthekake ikatan sing kuat karo perekat mula bisa langsung diikat karo substruktur kasebut tanpa ana aksesoris sing mbenerake.

Welding Stud

Panel kanthi kekandelan 3 mm lan ndhuwur bisa dilas (ISO 14555: 2017) kanthi bolt kandang ing sisih mburi panel kanggo ndandani sing didhelikake. Paduan 3003 lan 5005 sing digunakake kanggo panel apik kanggo tujuan las. Las ing sisih mburi Panel kanthi 3 mm lan ndhuwur ora bakal menehi pengaruh ing permukaan sing wis rampung.

asp2

Alucosun ® usaha Wis om Metal Composites Ltd sing nggawe produk utama kanthi kolaborasi karo fasilitas pabrik terkenal sing ana ing Jiangsu, kalebu udakara rong dek pengalaman sing apik ing Industri Panel Aluminium.

Alucosun ®merek sing nyukupi kabeh kebutuhan panel arsitektur sampeyan, yaiku Facade, Roof, Ceiling, Advertising, Identity Perusahaan. Dilengkapi kabeh fasilitas ing omah kanggo njamin komitmen produk lan pangiriman sing berkualitas.

We offer produk paling apik kanthi ultimo teperfection; digayuh kanthi campuran ahli industri sing ideal, teknologi paling anyar lan mesin canggih.

Fasilitas sing digawe kanggo ngasilake luwih saka 10 Yuta M2 saben taun, kanthi telung (3) tanduran kanggo macem-macem Produksi Panel, Pelapisan Werna uga Laboratorium In-house sing wis pepak.

Alucosun  ®makarya ing saindenging Timur Jauh, Timur Tengah, Eropa lan Amerika. Kantor regional, rekan dagang, agen lan distributor ing saindenging wilayah kasebut ngidini kita memenuhi persyaratan kanggo bahan arsitektur lan layanan dhukungan ing endi wae sampeyan butuh.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: