PANEL LATTIS ALUMINIUM

Katrangan singkat:

Alucosun Paling Anyar ®  ngenalake panel komposit generasi anyar ing inti aluminium inovatif tinimbang poliethelin normal utawa inti isi mineral. Produk anyar iki sing diarani panel kisi aluminium digawe dening Alucosun kanggo syarat ketat ketahanan geni ing produk arsitektur.

Dibangun kanthi struktur aluminium 100%, panel kisi aluminium Alucosun dikombinasikake karo kinerja tahan api sing luar biasa, entheng lan gampang nggawe komposit nggawe panel kisi aluminium Alucosun ing impen arsitek.


Detail Produk

Tag Produk

DESKRIPSI PRODUK

Alucosun Paling Anyar ®  ngenalake panel komposit generasi anyar ing inti aluminium inovatif tinimbang poliethelin normal utawa inti isi mineral. Produk anyar iki sing diarani panel kisi aluminium digawe dening Alucosun kanggo syarat ketat ketahanan geni ing produk arsitektur.

Dibangun kanthi struktur aluminium 100%, panel kisi aluminium Alucosun dikombinasikake karo kinerja tahan api sing luar biasa, entheng lan gampang nggawe komposit nggawe panel kisi aluminium Alucosun ing impen arsitek.

Panel kisi aluminium kasusun saka inti aluminium sing ora bisa dibakar lan dipasang ing sandhangan antara 0.7mm lan 0,5mm aluminium (kelas eksterior AA3003 utawa AA5005) kanggo permukaan mburi.

alp

Prororitas Fireproof

UE BS EN 13501-1 Tumindak geni- A2
Produksi asap- s1
Tetes Flaming- d0

Ukuran

SPESIFIKASI ALUCOSUN®
Jebule KABEH 3MM, 4MM
Kandel Kulit ngarep 0,50MM, 0,60MM, 0,70MM
Jembaré 1220MM, 1250MM, 1500MM, SIZE Kustomisasi kasedhiya
PANJANG RANGE 1000MM-5000MM
Bobot 3,8KG / M (0,5,0,4 / 4MM); 4.3KG / M (0.7,0.5 / 4MM)
Jinis ALLOY AA3003, AA5005

KAEDAHAN PRODUK

● Bobot entheng:

Kanthi inovasi teknologi inti, panel kisi Alucosun duwe bobot luwih entheng tinimbang bahan bakar api normal sing wis luwih entheng tinimbang bahan liyane kanthi kaku sing padha. Ngirit biaya transportasi lan biaya tenaga kerja uga.

asp3

● Kinerja geni:
Struktur iki njamin panel non-combustibility lan nggawe luwih dipercaya lan populer ing kabeh aplikasi façade, utamane ing USA (NFPA285), UK (standar BS 476-4) lan Australia (standar AS1530.1) sing ana sarat sing luwih dhuwur lan panjaluk ing retardansi bahan bakar.

asp4

● Lingkungan sing ramah:
Dadi anggota bumi, kita duwe tanggung jawab nglindhungi tanah air. Inti aluminium bergelombang panel Alucosun A2 bisa didaur ulang 100%. Uga ora ana polusi sajrone produksi lan aplikasi.

asp5

● Kekuwatan Pil
Inti panel kisi aluminium minangka bahan nonabsorbent padha karo loro sheet sheet. Bahan sing padha ora ngalami ekspansi termal lan stres kontraksi. Sementara, kita duwe tes kekuatan kulit saben minggu sajrone 30 dina sawise produksi. Panel kita bebas delaminasi.

asp6

● Keracunan Asap

Umume pati geni ora disebabake amarga kobongan, nanging amarga asap asap, inti Alucosun A2 minangka aluminium murni lan ora gampang kobong. Nalika inti panel tahan api tradisional liyane minangka komponen kimia, mula panel anyar kita luwih aman lan andal amarga ora ana pelepar nalika digawe panas.

asp7

● Formability:
Inti aluminium panel kisi aluminium iku gampang dipotong lan dipasang alur lan ora nganggo router. Mula, ngirit anggaran lan wektu sampeyan. Kudu macem-macem macem-macem wujud lan formabilitas sing sampurna ora mengaruhi stabilitas utawa atase.

asp8

DATA TEKNIS

PROPERTI STANDAR TEST Kahanan utawa UNIT Asil
Bobot Satuan ASTM D 792 Kg / m² 4.3
Aluminium Ngarep Nglukis - mm 0,7
Lapisan Kandel EN ISO 2360-2003 μm 32
Kekerasan Pensil ASTM D3363 HB min 2H
Resistensi Impact ASTM D2794 kg.cm > 110
Keluwesan Coating ASTM D 4145 T-bend (0-3T) 2T
Adhesion Coating ASTM D 3359 Ora ilang adhesi Lulus
Penylametan Warna ASTM D 224 Rating Maksimum 5 Unit sawise 4000 Jam Lulus
Penylametan Glos ASTM D 523 80% sawise 4000 Jam Lulus
Resistensi Kapur ASTM D 4214 Rating Maksimum 8 Unit sawise 4000 Jam Lulus
Resistensi Banyu sing Nggodhok AAMA 2605 100 kanggo 20mins Kurang saka 5% 4B
Rintangan Asam Muriatik AAMA 2605 10 tetes HLC 10%, 15mins Ora lara
Resistensi Alkali ASTM 1308 10%, 25% NaOH, 1 Jam Ora ana pangowahan
Resistensi Semprot Uyah ASTM B117 Nganti 4000 Jam Ora ana pangowahan
Kurang- Suhu Dhuwur - -40 - 80 Ora ana pangowahan
Kekuwatan Pil ASTM D 1781 mm · N / mm 140mm · N / mm (Kulit ngarep) 125mm · N / mm (Kulit mburi)
Kekuwatan Tensile ASTM E8 Mpa 5mm / min, 69MPa
Indeks pangurangan Swara Bobot ISO 717-1: 2013 db 22 (-1, -2)

JAMINAN

Garansi standar yaiku 15 - 20 taun gumantung karo lokasine proyek sing pas. Garansi 30 taun kasedhiya kanggo produk sing apik sing wis dilindhungi.

Pilihan warna lan pilihan pungkasan nggawe Alucosun Paling Anyar®pilihan amplop bangunan sing disenengi. Macem-macem spektrum, daya tahan kualitas sistem cat pungkasane lsp. cocog karo aplikasi klambi apa wae, yaiku bangunan komersial, struktur apik kanthi identitas unik utawa merek sing wis mantep. Alucosun Paling Anyar®nawakake macem-macem finish standar lan khusus saka fasilitas nutupi koil ing omah. Alucosun Paling Anyar® wis rampung karo sistem cat PVDF lan NANO ing proses lapisan coil terus-terusan sing njamin kualitas lan konsistensi sesuai karo spesifikasi AAMA 2605.

PVDF sistem cat kanthi resin 70% PVDF sing kondhang amarga tahan banget marang sinar UV lan efek lingkungan mula Alucosun® kinerja tahan lama lan konsisten ing kahanan cuaca ekstrem.

NANA-PVDFyaiku sistem cat ngresiki awake dhewe. Sistem Cat kaya nyedhiyakake lapisan ndhuwur sing jelas kanthi partikel NANO sing salib banget ing Rampung PVDF; sing njamin permukaan sing lancar. Lumahing sing alus lan bening nggawe kotoran lan bledug bisa tetep tetep katon katon resik. Sistem cat PVDF lan NANO awet banget njamin babar pisan 15-20 taun.

ANODISI panel kanthi macem-macem pilihan FInish kasedhiya ing Alucosun®nanging tundhuk watesan wektu lan ukuran tartamtu. Dilindhungi kanthi alami lapisan panel anodisasi, tahan gores tahan lama menehi garansi udakara 30 Taun.

PE lan HDPECat digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang aplikasi amarga pirang-pirang warna lan wawasan ekonomi, saiki taun jaminan bisa ditambah saka 5 taun nganti 8 taun kanthi macem-macem jinis lapisan. Rampung HDPE uga kasedhiya minangka sistem cat khusus.

asp9

INSTALASI FABRIKASI

asp10

Nalika panel lattice aluminium lagi dibangun ing lempitan pinggiran, bakal dipasang ing sisih lipatan pinggiran lan bisa mbukak alur V lan alur U, lsp. Miturut sarat lipatan pinggiran, sawetara cara alur khas. Iki bakal nggunakake mesin grooving khusus kanggo panel aluminium kanggo mesthekake ambane grooving ora bakal ngrusak bahan aluminium sing ngelawan lan bakal kandel 0,8 mm. Bisa uga nggunakake langkah-langkah penguat minangka iga bordered, lan liya-liyane kaya sing dibutuhake ing bagean grooving.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane