PANEL HONEYCOMB ALUMINIUM

Katrangan singkat:

Dibandhingake karo bahan dekorasi tembok liyane, panel honeycomb Aluminium nduweni preservasi panas lan insulasi panas sing apik. Sebab, hawa ing antarane pasuryan lan lapisan ngisor dipisahake dadi bolongan tertutup selular, amarga panyebaran panas lan gelombang swara winates banget. Saiki, panel honeycomb aluminium wis akeh digunakake ing dekorasi arsitektur modern, industri produksi kereta, mobil lan kapal.


Detail Produk

Tag Produk

DESKRIPSI PRODUK

Dibandhingake karo bahan dekorasi tembok liyane, panel honeycomb Aluminium nduweni preservasi panas lan insulasi panas sing apik. Sebab, hawa ing antarane pasuryan lan lapisan ngisor dipisahake dadi bolongan tertutup selular, amarga panyebaran panas lan gelombang swara winates banget. Saiki, panel honeycomb aluminium wis akeh digunakake ing dekorasi arsitektur modern, industri produksi kereta, mobil lan kapal.

Keuntungan

● Kaku kaku
● Bobot abot banget
● Flatness permukaan sing unggul

● Ramah lingkungan
● Pangopènan tanpa masalah
● Pabrik ekonomi ing situs

● Werna lan rentang finish tanpa wates
● Beban anti-angin, ekspansi anti-termal
● Isolasi akustik lan gempa sing gedhe

ALUMINIUM HONEYCOMB PANEL
ALUMINIUM HONEYCOMB PANEL
ALUMINIUM HONEYCOMB PANEL

STRUKTUR PRODUK

ALUMINIUM HONEYCOMB PANEL

DIMENSI

Kekandelan standar (mm)

Jembar standar (mm)

Dawa standar (mm)

10

1250

2500/3200/4000

10

1500

2500/3200

15

1250

2500/3200

15

1500

2500/3200

20

1500

2500/3200

25

1500

2500/3200

Kabeh format standar kasedhiya saka stok

· Atas Panjaluk: Kandel / Lebar / Panjang Khusus

LAPORAN UJI

Barang

Unit

Alucosun

Kekandelan standar

mm

10

15

20

25 (maks 50mm)

Kekandelan kulit ngarep

mm

≥0.8

Kekandelan kulit mburi

mm

≥0.7

Ukuran panel

mm

Jembar: ≤2000 Panjang: ≤3000

Bobot

Kg / m2

5.0

6.7

7.0

7.3

Kaku kaku

kNcm2 / m

21 900

75 500

138 900

221 600

Modulus elastisitas

N / mm2

700 000

Ukuran sel

mm

6mm-12mm

Indeks pangurangan swara

dB

21

22

23

25

Resistensi termal

m2k / w

0,0074

0,0084

0,0089

0,0093

Tahan suhu

-40 nganti +80

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane