PANEL KOMPOSIT ALUMINIUM

Katrangan singkat:

Kanthi paningkatan teknologi inti, Alucosun FR wis dikembangake kanthi syarat ketat peraturan retardansi bahan bakar ing produk arsitektur. Alucosun FR dijaluk arsitek lan pamilik bangunan ing saindenging jagad ora mung kanthi sifat-sifat sing luar biasa kayata atness ekstrem, kaku sing dhuwur, nanging kemampuan mbentuk sing apik banget, nanging uga, sing paling penting, kinerja sing apik banget kanggo mbuktekake bukti kanthi mupangate saka mineral-mineral kasebut inti


Detail Produk

Tag Produk

DESKRIPSI PRODUK

DIVERSITY

KEBEDAAN
Warna Varitey kanthi spektra warna standar lan adat khusus, kanthi matt lan gloss tinggi. pangilon lan disikat uga uga Alucosun minangka produsen pertama sing nawakake panel sing luwih jembar (2000mm) ndhukung panyithak format sudhut. 

EASY

FILEM PEEL GAMPANG
Film Pelindung Peel Gampang Unik sing bisa dicopot kanthi gampang kapan wae digunakake. Lumahing panel ora bakal nahan lipatan nalika mandheg proses ngilangi. Viskositas Film ora nyimpang suwe-suwe amarga bakal nambah umur Alucosun Sign ®.

RELIABLE QA SYSTEM

SISTEM QA sing dipercaya
Sistem QA sing wis mantep lan didokumentasikake njamin kualitas produk sing dikirim. Dicapai kanthi nggabungake Laboratorium kanthi tenaga kerja kanthi trampil. Saben batch produksi diuji kanthi interval conto wektu lan laporan rutin dicathet ing tahanan sing aman kanggo pelacakan mbesuk.

SHORTER LEAD TIME

WAKTU LEAD LEPAS
Kita lagi nggarap jam kanthi akeh Bahan Baku kanggo macem-macem spesifikasi kanggo nyedhiyakake klien ing jagad iki. Kajaba iku, kita dununge kanthi strategis kanthi cedhak karo sumber sing nggawe kita bisa nggawe produk khusus, nggawe wektu utama luwih cendhek tinimbang manufaktur liyane.

INNOVATION

INOVASI
Kita menehi kontribusi penting kanggo industri Signage kanthi nggawe produk anyar. Divisi R&D kita kerja sama karo fasilitas manufaktur PPG lokal kanggo nggawe cat PE khusus sing bisa kompatibel karo kabeh jinis mesin Digital Printing. Kangge, kita kerja keras kanggo ngembangake produk anyar sing luwih entheng lan aman kanggo para klien.

STRUKTUR PRODUK

ps

Tandha Alucosun®panel komposit aluminium kasusun saka rong lembaran aluminium lan inti polietilen sing dilaminasi sajrone proses terus-terusan kanthi suhu dhuwur.

Ukuran Panel

Barang Kisaran Ukuran Standar
Kekandelan Panel (mm) 2-8mm 2mm, 3mm, 4mm, 6mm
Kandel Kulit Aluminium (mm) 0,1-0,5mm 0.12mm, 0.15mm, 0.21mm, 0.3mm
Jembar 1000-2000mm 1220mm, 1250mm, 1500mm, 2000mm
Dawane ≥1000mm 2440mm, 3050mm, 3660mm, 4050mm

Toleransi Dimensi

Kandel (mm) -0 + 0,2
Jembar (mm) ± 2
Dawa (mm) ± 3
Diagonal (mm) ± 5
Maksimum Bow (mm) ≤5
Maksimum Squcious (mm) ≤5

SUPER HIGH GLOSS WHITE COLOR SERIES

SIFAT KANGGO

Kekandelan Cat (micron) 18-20µm
Kekerasan Pensil 2H
Kateguhan Pelapis 2T
Resistensi Suhu -40 ℃ ~ + 80 ℃
Kekuwatan Pengaruh (Kg / cm2) 50kg / cm2
Resistensi Banyu sing Nggodhok 2jam, ora ana pangowahan
Resistensi Asam 5% HCL, 24 jam ora ana pangowahan
Resistensi Alkali 5% NaOH, 24 jam ora ana pangowahan
Resistensi Minyak 20 # minyak mesin, ora ana pangowahan
Resistansi Pelarut 200 kaping dening MEK
Resistansi Resik > 1000 kaping tanpa pangowahan
Kekuwatan Kulit 180 ° > 5 Newton / mm
Jinis paduan AA3003 / AA1100
Sistem Cat / Metode / Spek Lapisan Polyester / Coil / AAMA
Gloss @ 60 ° 70% -100% 
Gelar Matte 20% -40% 
Kerugian Transmisi Swara (dB) 23-25
Nilai R (MK / W) 0,0045 0,0078 0,0110
Nilai U (W / MK) 5.7 5.6 5.5
Ekspansi Termal Liner 2,4 mm / m @ saben 100 ° C

STANDARD RANGE

APLIKASI

Tandha Alucosun ®panel digunakake ing macem-macem aplikasi sing ditemokake masarakat saben dina. Iki minangka produk sing migunani lan serbaguna ing industri plang lan iklan kanggo gaweyan sing megah.

TANDA Gawe lan FITTING TOKO

Amarga fleksibilitas lan formabilitas Alucosun Sign ®PE sing luar biasa, cocog banget kanggo nggawe tondo umum, tampilan, pameran, lsp.

DECORASI INTERIOR

Tandha Alucosun® Cat PE, dijamin PPG, kanthi macem-macem pilihan warna lan gloss, menehi solusi sing apik kanggo dekorasi interior.

PRINTING DIGITAL LED / UV

Tandha Alucosun ®nawakake pencetakan digital UV lan pencetakan LED. Bisa kompatibel karo kabeh jinis mesin cetak, lumahing panel uga bisa nyithak digital LED. Mesthine, teknologi pencetakan LED bisa ngirit 50% energi. Biaya lampu LED bisa digunakake sajrone 4000 jam, uga ramah lingkungan, operasi sing luwih stabil, gampang. Mesthi dadi tren industri percetakan.

application

JAMINAN

Kabeh Tandha Alucosun® finish kasedhiya kanggo garansi 5 taun kanggo panggunaan eksternal. Rampung lan cermin kanthi prosedur sing beda ora dijamin kanggo aplikasi njaba kanggo garansi warna sing tepat, hubungi kanthi rinci.

product1

NGALAMI KITA

Wiwit awal, Alucosun Mlebu ®wis mesthi njaga mata kanggo kabeh cara, wiwit nggunakake bahan baku nganti produk pungkasan, sing kabeh ditindakake sistem kontrol kualitas - kasusun saka inspektur profesional lan aparat laboratorium sing maju, njamin kabeh produk kasebut sesuai karo standar internasional.

Tandha Alucosun  ®tim setya ndhukung pelanggan kanthi nyedhiyakake wektu tepat produk lan layanan sing dipercaya kanthi regane luar biasa. Kabeh faktor kasebut bisa mbantu entuk kauntungan kompetitif ing pasar sampeyan. Kita tujuan kanggo njaga visi lan misi kanthi terus-terusan ngupayakake paningkatan lan pangembangan liwat pendhidhikan lan pembelajaran sing terus-terusan.

Kita ngajak sampeyan nyelehake produk kanggo nyoba, sampeyan bakal entuk luwih saka sing diarepake!

Ora mung kecakapan, nanging uga atribut sing ditemtokake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: