PANEL KOMPOSIT ALUMINIUM (KANGGO TANDA)

Katrangan singkat:

Alucosun nawakake fleksibilitas aplikasi sing apik banget kanthi macem-macem warna lan pilihan finish sing disesuaikan. Alucosun uga nawakake kinerja linuwih kanthi permukaan lan inti sing fleksibel. Salajengipun perwakilan Alucosun mesthi ing layanan klien kanthi ilmu produk profesional lan saran sing cocog yen dibutuhake.


Detail Produk

Tag Produk

DESKRIPSI PRODUK

Alucosun nawakake fleksibilitas aplikasi sing apik banget kanthi macem-macem warna lan pilihan finish sing disesuaikan. Alucosun uga nawakake kinerja linuwih kanthi permukaan lan inti sing fleksibel. Salajengipun perwakilan Alucosun mesthi ing layanan klien kanthi ilmu produk profesional lan saran sing cocog yen dibutuhake.

Alucosun entuk sukses kanthi inovasi tanpa wates ing produk lan layanan, uga komitmen kanggo sukses ing 20 taun kepungkur.

ALUMINIUM COMPOSITE PANEL (FOR SIGNAGE)
ALUMINIUM COMPOSITE PANEL (FOR SIGNAGE)

Keuntungan

● Permukaan sing alus banget lan macem-macem warna:
Kita bisa nyedhiyakake warna RAL lan Pantone, kalebu gloss dhuwur (85-95%), gloss matt, sikat, mirror, lan board rampung kayu lan disesuaikan karo kebutuhan sampeyan.

● Maneka dimensi:
Jembaré saka 1000mm nganti 2000mm. Dawa bisa disesuaikan karo kabutuhan sampeyan ngluwihi ukuran standar miturut teknik pamrosesan.

● Tahan cuaca lan resistensi samubarang sing unggul:
Perawatan lumahing kanthi panjaluk cat poliester tahan ultraviolet (ECCA) bermutu tinggi, njamin 8-10 taun; yen nggunakake cat KYNAR 500 PVDF, dijamin 15-20 taun.

● Proses gampang lan macem-macem modalitas:
Bisa diolah kanthi maneka warna lan bisa diproses kanthi nglereni, mbengkok, nubuk, nemplek lan nggambar.

● Lingkungan sing ramah:
Fasilitas produksi kita ramah lingkungan kanthi polusi nol

STRUKTUR PRODUK

ALUMINIUM COMPOSITE PANEL (FOR SIGNAGE)

DIMENSI

Barang

Kisaran

Ukuran standar

Kekandelan panel

2-8mm

2mm, 3mm, 4mm, 6mm

Kekandelan kulit aluminium

0,1-0,5mm

0.15mm, 0.21mm, 0.3mm, 0.4mm, 0,5mm

Jembar

1000mm-2000mm

1000mm, 1220mm, 1250mm,
1500mm, 1550mm, 2000mm

Dawane

≥1000mm

2440mm, 3050mm, 3660mm, 4050mm

LAPORAN UJI

Item Tes

Standar

Asile

Bobot Satuan

ASTM D792

3mm = 3,8kg / m2; 4mm = 5,5kg / 7m2

Ekspansi Termal

ASTM D696

24-28

Suhu Deformasi Termal

ASTM D648

115

Kondhisi Termal

ASTM D976

0,102kkal / m.hr

Kaku Lentur

ASTM C393

14.0 * 10 ^ 5

Resistensi Impact

ASTM D2794-93

1,64kgf

Kekuwatan Adesif

ASTM D903

0,77kg / mm

Elastisitas Flexural

ASTM D790

4030kg / mm2

Resistensi Nyukur

ASTM D732

2,7kgf / mm2

Koefisien ekspansi pembakaran

ASTM E84

KUALIFIKASI

Kinerja resistensi tekanan angin

ASTM E330

LULUS

Properti Ngalangi Banyu

ASTM E331

LULUS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: