COIL ALUMINIUM COATED

Katrangan singkat:

Aluminium pra-cetakan nyedhiyakake permukaan cet kanthi kualitas apik kanthi macem-macem warna lan tekstur. Malah kasedhiya karo film sing dicithak kanggo menehi efek kayata gandum-kayu lan marmer.


Detail Produk

Tag Produk

20171011131820_43706 (1)

DESKRIPSI PRODUK

Aluminium pra-cetakan nyedhiyakake permukaan cet kanthi kualitas apik kanthi macem-macem warna lan tekstur. Malah kasedhiya karo film sing dicithak kanggo menehi efek kayata gandum-kayu lan marmer.

Werna bisa katon matt utawa glossy, mulus, lan anti-goresan. Uga kasedhiya ing macem-macem bahan lan paduan aluminium supaya sampeyan bisa ngimbangi formabilitas lan kekuatan. Alucosun nawakake koil dilapisi berkualitas tinggi ing jinis PE, HDPE, PVDF, NANO-PVDF kanggo aplikasi multi sampeyan.

p62

PVDF & FEVE

Panel komposit aluminium Alucosun mung nganggo cat PVDF KYNAR 500 utawa FEVE sing kondhang amarga tahan lama. Bahan kimia lan fisik sing luar biasa saka cat kualitas kasebut wis dingerteni kanthi apik lan kabukten dening pangguna lan arsitek sadonya sajrone sepuluh taun kepungkur lan saiki isih saben dina terus.

Alucosun duwe macem-macem warna lan pilihan finish serbaguna, ketemu kreatifitas lan desainer lan arsitek sing tanpa wates.

NANO-PVDF

Panel komposit aluminium Alucosun NANO-PVDF ditutupi lapisan cat Nano-PVDF, nambah lapisan nutupi transparan NANO ing ndhuwur lapisan PVDF ing kulit aluminium ngarep. Kajaba kabeh kaluwihan luar biasa saka lapisan PVDF, NANO-PVDF luwih unggul ing resistensi polusi, bukti kimia lan ngresiki awake dhewe.

Nalika ditampilake mikroskop, lumahing PVDF gumun nalika salah siji saka NANO-PVDF Gamelan. Amarga iki, lemah lan minyak meh ora bisa nembus menyang permukaan, lan banyu udan bisa gampang lunga, nyuda biaya pangopènan.

p63
p64

KAYU & PASAR

Serial kayu lan marmer Alucosun gabungke kaendahan alami kayu lan watu lan sifat-sifat sing paling apik saka panel komposit aluminium Alucosun, nggawe bangunan anyar sing apik. Keuntungan penting liyane tinimbang kayu lan watu sing nyata yaiku bahan kasebut bisa digawe kanggo desain sing dijaluk.

Rong jinis kasedhiya kanthi kualitas finish cat Kynar sing ditrapake. Iki cukup tahan lama kanggo aplikasi eksterior jangka panjang, sementara film PET sing ditrapake elegan lan efektif kanggo dekorasi ruangan.

Sikat & Cermin

Alucosun sikat lan seri pangilon ngidini sampeyan ngrampungake daya tarik estetis kanthi lacquer sing jelas protèktif, saéngga menehi kinerja dhuwur panel komposit aluminium Alucosun kayata kaku lan resistensi cuaca sing luar biasa. Kanthi rinci, seri sikat nggawe sampeyan ndeleng aluminium mentah paling apik lan seri pangilon menehi bayangan sing padha karo kaca kaca sing sensitif karo tekanan.

Amarga efek sing unik, rong finish iki cukup populer ing dekorasi interior klasik lan tampilan. Kajaba iku, Alucosun uga nduwe tampilan anodized kanggo rong finish iki sing nawakake arsitek ide kreatif ing konstruksi eksterior kanthi garansi jangka panjang.

p65

SPESIFIKASI

Paduan

AA1100 / AA3000 / AA3105 / AA5000

Atose

H0 / H12 / H14 / H16 / H24 / H44

Kandel

0,08-1,2mm

Jembar

1000mm, 1240mm, 1270mm, 1520mm, 1590mm, 2020mm

Bobot Koil

1000-3000 KG

Kinerja permukaan

Padat, logam, Kayu, Mirror, Anodized, disikat

Jinis lapisan

PE, HDPE, PVDF, FEVE, NANO-PVDF, ANODISI

Lamaran

Atap, Langit-langit, Pintu, Nggawe ACP, Gutter, Atap Bergelombang

Paket

Paket standar

Wektu pangiriman

ing 15-25 dina, gumantung saka ukuran gulungan kawat

Jangka Pembayaran

L / C sing ora bisa diresakake nalika dideleng, utawa T / T

p66

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane