Alucosun PE

Katrangan singkat:

Panel Komposit Aluminium (ACP / ACM) minangka produk serbaguna sing nggabungake kualitas logam kanthi plastik fleksibilitas, minangka produk fleksibel nanging kaku kanthi biaya sing murah luwih murah kanggo macem-macem aplikasi kayata Facade, Roof, Ceiling lan macem-macem renovasi aplikasi rekayasa sing padha utawa sing anyar bangunan. Materi sing nawakake kemungkinan tanpa wates kanggo ngrancang impian sampeyan.

Ana macem-macem produk klambi aluminium, Alucosun® nawakake kanggo industri. Sing paling misuwur yaiku produk gabungan ACP / ACM, kita dianggep tenan minangka perusahaan sing bisa nggawe produk kelas dunia. Tambahan kanggo kualitas produk sing ditawakake teken yaiku komitmen karo janji lan strategi layanan profesional.


Detail Produk

Tag Produk

KELUARAN PRODUK

Alucosun ®Panel Komposit Aluminium minangka presentasi paling apik kanggo industri konstruksi global. Panel Komposit Aluminium dianggep minangka alternatif konstruktif sawetara aspek kanggo Panel Aluminium ana sawetara fitur sing ndadekake unik.

KESELAMATAN 

Alucosun FR®dites lan disertifikasi deningLabs sing misuwur ing jagad. Panel FR Kelas A2 lan B (EN13501) sing wis disetujoni lan panel inti PE yaiku Kelas A (ASTME84) lan Kelas 0 lan 1 (BS476Part6, Part7). Kajaba iku, Alucosun FR diwenehake manawa tundhuk karo NFPA285 lan ASTME-119.

Bobot Ringan

Alucosun® produk gabungan yaiku bahan bobot entheng sing mbandhingake lembaran logam olid, kaca utawa fasad sing padha sing kasedhiya ing tandha kontemporer.

RIGID

Lembar Aluminium ing loro-lorone lan inti termoplastik mineral mineral tebal 3MM terikat sacara thermally bebarengan dadi panel sing kaku sing bisa nahan pasukan eksternal ing struktur tembok khas non-loadbearing.

FLAT

Alucosun ®ACP minangka produk flat sing apik kanthi ketebalan seragam sing digawe saka mesin teknologi tinggi lan Jaminan Kualitas Mutu sing ketat; nyedhiyakake tampilan sing rata lan apik banget ing permukaan bangunan sing ditutupi.

ERI Kanca

ACP minangka produk sing bisa didaur ulang. Aluminium uga bahan inti didaur ulang lan digunakake maneh, mula ACP dianggep produk Eco-Friendly.

Gampang dijaga

Alucosun®komposit gampang dijaga. Cuci nganggo banyu utawa piranti pembersih entheng bisa nyingkirake bledug lan rereged, teknik instalasi sing adaptasi kanthi cara ngganti panel perbaikan kanthi kerusakan sing ora disengaja lsp nggawe produk gampang dijaga.

NGALAMI KOS

Panel komposit aluminium larang regane produk envel kanggo mbandhingake sheet metal metal, stainless steelorglass, nyedhiyakake macem-macem finish lan warna awet sing bisa dipilih.

FLEXIBLE 

Produk serbaguna sing bisa digawe karo desain apa wae kanthi gampang nggawe panel Composite Aluminium dadi pilihan Arsitek sing unik lan favorit kanggo nggawe desain impen.

STRUKTUR PRODUK

structure

Panel Komposit Aluminium Konvensional kalebu inti termoplastik LDPE sing kaiket ing sheet Aluminium ing loro-lorone.

Alucosun-PE®fleksibel kanthi produk kekuatan ikatan sing luwih apik. Disebabake resistivitas sing relatif murah, saiki digunakake utamane ing industri pariwara lan tondo asma minangka medium karya sing disenengi. Nanging, isih digunakake minangka klambi facade ing bangunan sedheng yen resiko kebakaran kurang.

Ukuran

Ukuran Unit Standar Kasedhiya
Jembar mm 1250, 1500 1000-2000
Dawane mm 2400,3050 ≤8000
Kandel mm 3 & 4 2-15
Kandel aluminium mm 0,50 0.12-0.70

dimen2

Properties Tes

Kriteria Metode Tes Unit Nilai
Properties fisik Kandel - mm 4
Gravitasi Khusus - Kg / M.3 1350
Bobot - Kg / M.2 5.6
Therm Konduktivitas ASTM C 518 W / (mK) 0,43
Therm Ekspansi ASTM D 696 X 10-6 / ° C 24
Properti Mekanik Kekuwatan Tensile ASTM E8 MPa N / mm2 49
Elongasi ASTM E8 % 17%
Kaku Bukti 2% ASTM E8 MPa N / mm2 44
Kerugian Transmisi Swara Pangirangan swara ASTME413 STC 25

Kinerja Fire

Ing Panel Komposit Aluminium Bahan inti duwe peran penting kanggo nemtokake properti api ing bangunan kasebut. Tanpa ngorbanake sifat dhasar Ocean Panel ACP - A2, ACP-FR minangka produk sing dirancang kanggo nutupi norma-norma geni lan keamanan ing saindenging jagad.

Comparison Kinerja Fire

Alucosun FR-A2 Alucosun FR  Alucosun PE
Kandel 4 4 4
Bahan sing bisa dibakar ing Inti <10% <30% <100%
Standar BS / EU EN13501-1 (A2 s1 d0) EN13501-1 (B s1 d0) -
Standar AS NFPA 285 (Lulus), ASTM E119 (Lulus) NFPA 285 (Lulus), ASTM E119 (Lulus) -
Australia / Selandia Baru  AS / NZS 1530.3 (Ora ana kontak) AS / NZS 1530.1 (Ora ana kontak) -
Jerman En1187 (Lulus) DIN41027 (Lulus) En1187 (Lulus) DIN41027 (Lulus) -
Singapura EN13501-1 (A2 s1 d0) EN13501-1 (B s1 d0) -
UEA EN13501-1 (A2 s1 d0) NFPA 285 (Lulus) EN13501-1 (B s1 d0) NFPA 285 (Lulus) -

dimen3Werna & Rampung

Pilihan warna lan finish nggawe Alucosun ACP minangka pilihan amplop bangunan sing disenengi. Macem-macem spektrum, daya tahan kualitas sistem cat rampung kaya lsp. Ndadekake setelan aplikasi klambi apa wae minangka bangunan komersial, struktur ikon kanthi identitas unik utawa merek sing mantep. Alucosun ACP nawakake macem-macem standar lan selesai khusus saka fasilitas nutupi koil ing omah. Alucosun ACP wis rampung karo sistem cat PVDF lan NANO kanthi proses nutupi koil terus-terusan sing njamin kualitas lan konsistensi sesuai karo spesifikasi AAMA 2605.

PVDF sistem cat kanthi resin 70% PVDF sing kondhang amarga tahan banget marang sinar UV lan efek lingkungan mula Alucosun® kinerja tahan lama lan konsisten ing kahanan cuaca ekstrem.

FEVEcat misuwur amarga tahan lama. Bahan kimia lan fisik sing luar biasa saka cat kualitas kasebut wis dingerteni kanthi apik lan kabukten dening pangguna lan arsitek sadonya sajrone patang puluh taun kepungkur lan saiki iki isih diterusake saben dina.

NANO- PVDFyaiku sistem cat ngresiki awake dhewe. Sistem Paint kaya iki nyedhiyakake lapisan ndhuwur sing jelas kanthi partikel NANO sing terlampir ing finish PVDF; sing njamin permukaan sing lancar. Lumahing sing alus lan bening nggawe kotoran lan bledug bisa tetep tetep katon katon resik. Sistem cat PVDF lan NANO awet banget njamin babar pisan 15-20 taun.

ANODISIpanel kanthi macem-macem pilihan rampung kasedhiya ing Alucosun, nanging tundhuk watesan wektu lan ukuran ® tartamtu. Dilindhungi kanthi alami lapisan panel anodisasi, tahan gores tahan lama menehi garansi udakara 30 Taun.

PE lan HDPE Paint digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang aplikasi amarga pirang-pirang warna lan konsekuensi ekonomi, saiki taun jaminan bisa ditambah saka 5 taun nganti 8 taun kanthi macem-macem jinis lapisan. Rampung HDPE uga kasedhiya minangka sistem cat khusus.

Multi-Rampung

Sanajan panel Aluminium Composite sing digunakake tradisional yaiku klambi tembok lan aplikasi pariwara, saiki saiki digunakake ing macem-macem sektor kayata dekorasi, pameran, kendaraan kaya Truk kontainer, sepur, pesawat, kapal, perabotan, elemen arsitektur dll. Minangka ACP minangka bahan fleksibel sing bisa digunakake bebarengan karo imajinasi desainer lan arsitek kanggo nggambarake kreasi sing megah. Versatilitas ing aplikasi nyengkuyung kita nggolek lan nggawe rampung sing ora konvensional kanggo nyurung semangat nyedhiyakake pilihan tanpa wates. Sawetara finish utama sing kasedhiya ing produk Aluminium kaya ing ngisor iki, nanging ora winates ing kene; yen sampeyan bisa mbayangno kita bisa nggawe.

※ PADU
※ METALIK
※ SPECTRA
※ GLOSY
MATTE
※ Sikat
IR CINTA
※ TIMBER
※ Watu
※ ALAM - KULIT, ZINC, TITANIUM STAINLESS STEEL
dimen4
Propertit Lukisan Pvdf

COATING PVDF ALUMINIUM
S. Ora Parameter  Standar Tes Asile
1 Gloss @ 60 derajat ASTM D 523  20-80
2 Formability (T-bend) ASTM D1737-62 2T, ora retak
3 Impact-crosshatch mbalikke NCCA II-5 Ora dipilih
4 Pensil atose ASTM D3363 2H
5 Adhesion ASTM D3359 Ora dipilih
Garing Cara 8 Ora dipilih
Teles 37,8 ° C, 24 jam Ora dipilih
Banyu umob 100 ° C, 20 menit
6 Kandel Cat (μm) AAMA2604 25-36 μm gumantung saka lapisan lapisan
7 Resistensi abrasif ASTM D968-93 40 l / mil
8 Rintangan Kimia ASTM D1308-87 Ora ana pangowahan
Resistensi Asam ASTM D1308-87 Ora ana pangowahan
Resistensi Alkali ASTM D1308-87 Ora ana pangowahan
Resistansi Pelarut AAMA 2605-05 Ora ana pangowahan
Resistansi Resik
9 Tes cuaca-o-meter: ASTM D2244-93 Maks. 5 unit sawise 10 taun
Penylametan warna ASTM D523-89 Min 50% sawise 10 taun
Penylametan gloss ASTM D4214-89 Maks. 8 unit kanggo warna & 6
Resistensi kapur Kanggo putih sawise 10 taun
10 Resistensi semprotan uyah ASTM B117-90 Pass (400hrs X5% NaCl)
11 Ketahanan asor ASTM D2247-94 Ora ana lepuh Sawise 4000 jam, 100% RH, 38 ° C

dimen5

dimen6

Cara Reresik Cara sing Disaranake

Jembar lan sifat ngumbah bangunan bakal gumantung saka materi utawa sistem, dununge lan dununge geografis ing sajroning bangunan, lan derajat reresik sing dibutuhake. Pangopènan normal kerja umume diakoni yen dibutuhake kanggo nggayuh kekiatan sing dikarepake.

Tindakake saran pangopènan produsen utawa pemasok Sajrone ngresiki, peralatan akses kaya tangga, pementasan, scaffold seluler, pemetik ceri utawa sing padha, kudu disiapake kanthi bantalan kanggo nglindhungi panel saka pengaruh. Reresik sing salah sing nyebabake kerusakan lapisan ora bakal dijamin karo katemtuan jaminan produk.

Aja nggunakake pelarut organik sing kuat.

Aja nggunakake alkali, asam kuat utawa ngresiki abrasif sing kuat. Yen pelarut lan pembersih iki digunakake, cat bisa dadi abuh, serpih utawa retak.

Aja nggunakake banyu tekanan dhuwur kanggo ngresiki amarga bisa nyebabake kerusakan ing sealant gabungan utawa nyebabake cat bisa dicopot. Blasting banyu ora disaranake.

Aja nyampur campuran sing beda. Yen ngresiki kudu dicampur, mangga tindakake pandhuan pabrik.

Aja suhu ekstrem kanggo ngresiki permukaan sing ditutupi. Permukaan sing digawe panas srengenge (ing ndhuwur 40 ℃) bisa nyepetake reaksi kimia lan bisa nguap banyu saka larutan sing ditinggalake residu lan noda. Kosok baline, suhu sing sithik banget bisa nyebabake efek reresik sing kurang.

Alucosun ®usaha saka Wisdom Metal Composites Ltd sing ngasilake produk kanthi kolaborasi karo fasilitas pabrik terkenal sing ana ing Jiangsu, duwe udakara rong puluh taun pengalaman industri Aluminium Panel. Alucosun a®merek sing nyukupi kabeh kebutuhan panel arsitektur sampeyan, Dilengkapi karo kabeh fasilitas ing omah kanggo njamin komitmen produk lan pangiriman sing berkualitas. We nawakake produk paling apik kanthi sampurna; digayuh kanthi campuran ahli industri sing ideal, teknologi paling anyar lan mesin canggih. Fasilitas sing digawe kanggo ngasilake luwih saka 10Milyar M2 saben taun, kanthi telung (3) tanduran kanggo maneka Produksi Panel, Pelapisan Warna, uga Laboratorium lan Gudang ing omah sing dilengkapi kanthi apik.

Alucosun®makarya ing saindenging Timur Jauh, Timur Tengah, Amerika Latin, Eropa lan Amerika. Kantor regional, rekan dagang, agen lan distributor ing saindenging wilayah kasebut ngidini kita memenuhi persyaratan kanggo bahan arsitektur lan layanan dhukungan ing endi wae sampeyan butuh.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: