Babagan Kita

Babagan Kita

Alucosun, merek anyar kanggo pasar Aluminium Composite Panel! Tim kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing Industri Panel Komposit Aluminium, saka Produksi nganti Pangembangan Produk. Saiki kita siyap dadi produsen global terkemuka kanthi teknologi paling anyar lan perawatan lan dhukungan pelanggan sing unggul.

a1
a2
a3

Wiwit wiwitan, Alucosun tetep mbukak mata kanggo kabeh lelungan, wiwit nggunakake bahan baku nganti produk pungkasan. Saben aspek saka desain nganti digawe dipenuhi sistem kontrol kualitas - kasusun sampurna saka inspektur profesional lan aparat laboratorium canggih, njamin kabeh produk sesuai karo standar internasional: Jerman Jerman DIN, Commonwealth UK BS, American ASTM, Middle East lan sateruse.

MISI KITA

Tim Alucosun nduweni komitmen kanggo ndhukung para pelanggan kanthi nyedhiyakake wektu tepat produk lan layanan sing dipercaya kanthi regane luar biasa. Kabeh faktor kasebut bisa mbantu entuk kauntungan kompetitif ing pasar sampeyan. Kita tujuan kanggo njaga visi lan misi kanthi terus-terusan ngupayakake paningkatan lan pangembangan liwat pendhidhikan lan pembelajaran sing terus-terusan. Kita duwe tujuan kanggo ngembangake teknologi anyar lan praktik bisnis paling apik. Kanggo kesinambungan lengkap, karyawan minangka kebanggaan, lan kita kepengin nyedhiyakake lingkungan sing nyenengake, memelihara lan berorientasi pertumbuhan sing nyengkuyung karyawan supaya produktif lan tuwuh kanthi pribadi lan profesional.

a4

kita duwe iman sing sejatine ora mung katrampilan, nanging uga sikap bisa nemtokake masa depan kita.

a5

Ayo kerja sama karo kita lan jadikan kita mitra sing bisa dipercaya!

PERALATAN

EQUIPMENT

Alucosun dilengkapi rong lapisan produksi lan limang laminasi (kalebu garis lebar 2000mm ekstrem). Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, Alucosun wis nyebar swiwi ing saindenging jagad kanthi menehi produk stabil lan berkualitas kanggo para pelanggan.

1EQUIPMENT
2EQUIPMENT
1) Rincian peralatan:
Mesin Winding & Rewinding 3 set
Garis Pembersih Bahan Kimia 2 set
Baris Pelapisan Kacepetan 2 set
Garis Komposisi 5 set
2) Kapasitas produksi / Taun:
Panel Komposit Aluminium 7,6 yuta / sqm
Panel Latt Aluminium 1 yuta / sqm
Koil Dilapisi Aluminium 18500 ton